logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

zaterdag 29 jun 2019

Verzekeringsspecialist op het Science Park

Al sinds de oprichting in 1993 is ons kantoor gevestigd op het Science Park in Amsterdam. Inmiddels zijn wij een belangrijke dienstverlener voor de hier gevestigde ICT- en life science bedrijven. De risico’s van dit soort bedrijven zijn complex en vaak moeilijk verzekerbaar. Door onze contacten met gespecialiseerde, internationaal opererende verzekeraars kunnen wij die risico’s onderbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een Cyberverzekering. 

Cyberverzekering
Geen organisatie is immuun voor interne en externe bedreigingen. Er bestaat geen blauwdruk om cyber- en datarisico’s adequaat af te dekken. Bedrijven moeten elk hun eigen risico’s in kaart brengen en zich beschermen tegen de risico’s die inherent zijn aan hun specifieke activiteiten. Het afsluiten van een verzekering kan daar een onderdeel van zijn. 

De volgende risico’s zijn op een cyberverzekering gedekt: inbreuk op privacy, kosten van inbreuk, cyber business interruption, schade door hackers, cyberafpersing en cyberaansprakelijkheid.

Snel en doelgericht reageren op dataverlies, hackers of cyberaanvallen beperkt de schade. Bent u verzekerd dan wordt u geholpen door ervaren security-professionals, met wereldwijd bereik en met uitgebreide juridische expertise. Zij helpen u uw databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken. U koopt dus niet alleen zekerheid maar ook professionele ondersteuning.

Neem voor meer informatie via een beveiligde verbinding ;-) contact met ons op, telefoon (020) 663 83 93 of info@willysmits.nl.


Over het Science Park
Wij voelen ons bijzonder thuis op het Science Park. Het is een inspirerende locatie die uniek genoemd mag worden met de bètafaculteit van de Universiteit van Amsterdam, ruim 90 bedrijven gespecialiseerd in ICT en biologie, wetenschappelijke instituten, meerdere leuke horecagelegenheden en het sportcentrum Universum. Inmiddels herbergt dit 90 hectare grote gebied bijna 10.000 wetenschappers, bètastudenten, ondernemers, medewerkers en bewoners. Er is hier sinds kort zelfs een NS-treinstation waardoor we niet alleen per bus, auto en fiets goed bereikbaar zijn, maar ook per trein.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.