logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

woensdag 29 nov 2017

Thijs zijn Zorg

U heeft hem misschien al aan de lijn gehad: onze nieuwe collega Thijs Strangmann. En hij komt op een goed moment: het is namelijk weer tijd om aandacht te besteden aan uw zorgverzekering. Welke verzekering past het beste bij uw persoonlijke situatie en wensen? Thijs zoekt het graag voor u uit. Maak van uw zorgverzekering Thijs zijn Zorg. Bel ons even op 020 663 8393, of stuur een mailtje naar thijs@willysmits.nl.   

 

Beschrijving: http://www.willysmits.nl/media/images/Foto-Thijs-Strangmann-willy-Smits-Verzekeringen_310x310.png

Thijs stelt zich alvast graag even voor:

Na mijn studie geschiedenis ben ik, ‘logischerwijs,' in de financiële dienstverlening beland, door van de nodige (bij-)banen in die richting uiteindelijk een carrière te maken. Na enige tijd intern bij een grote verzekeringsmaatschappij te hebben gewerkt is de andere kant heel verfrissend. Mij kunnen concentreren op de klant en het belang van een goed voorstel is veel leuker dan kijken of de polisvoorwaarden wel / niet van toepassing zijn. Wat ik speciaal vind is hoe goed de klanten hier gekend worden. Zonder uitzondering weten de collega’s wie ze zijn en wat hun verhaal is en dat maakt het werk een stuk leuker.En het helpt ook nog eens bij een goed advies.

In mijn vrije tijd mag ik graag toneelspelen, boogschieten, lezen en hordes pixels over de digitale kling jagen als er eens een avondje gegamed kan worden. 


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.