logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

vrijdag 1 apr 2016

Hypotheek voornamelijk via adviseur

Zestig procent van de Nederlanders die in de tweede helft van 2015 een hypotheek hebben afgesloten, deed dit via een onafhankelijke adviseur. Dat blijkt uit recent consumentenonderzoek in opdracht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

Een op de drie huizenkopers sluit de hypotheek via de bank af. Slechts twee op de honderd regelen de hypotheek helemaal zelf.

Steeds meer keuze via onafhankelijke adviseur
Een groot verschil tussen hypotheekadvies van de bank en van een onafhankelijk adviseur is dat u bij een onafhankelijk adviseur kunt kiezen uit meerdere geldverstrekkers. Banken adviseren alleen hun eigen producten. 

De afgelopen jaren zijn er nieuwe partijen gekomen die vaak hypotheken aanbieden tegen aantrekkelijke voorwaarden. Een gevolg daarvan is dat het marktaandeel van de grootbanken is teruggelopen. Zulke hypotheken worden namelijk niet aangeboden door de banken, maar wel via de onafhankelijke adviseur.

Profiteren van de lage rente?
Overweegt u om een nieuw huis te kopen, wilt u profiteren van de lage rente of heeft u een vraag over uw bestaande hypotheek? Neem dan gerust contact met ons op voor een onafhankelijk advies. Telefoon 020 663 8393, mail info@willysmits.nl.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.