logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Bel 020 663 83 93

Nieuws

vrijdag 1 apr 2016

Autoschade: laten repareren of niet?

Steeds meer automobilisten besluiten om kleine schades aan hun auto niet te laten repareren. Eén van de redenen is dat de auto steeds minder een statussymbool isDat blijkt uit onderzoek naar de autoschademarkt in Nederland.

Ook economische redenen spelen een rol. Vaak zijn autobezitters niet bereid om geld aan een cosmetische reparatie uit te geven of om meer premie voor hun autoverzekering te betalen door de terugval in hun bonus-malus. Dat kost schadeherstelbedrijven in 2016 naar verwachting ongeveer 2% omzet, een bedrag van 26 miljoen euro.

Wat dekt uw autoverzekering eigenlijk?
In sommige gevallen kunt u bij autoschade een beroep doen op uw autoverzekering zonder dat dit ten koste gaat van uw bonus-malus. Met een beperkt casco- of een all risk verzekering bent u verzekerd voor onder andere inbraak- en stormschade. Maar met alleen een WA-dekking is schade aan uw auto nooit verzekerd.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over uw autoverzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Telefoon 020 663 8393, mail info@willysmits.nl.


Ga naar nieuwspagina.

Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.