logoSchijf
Bel 020 663 83 93

Willy Smits Assurantiën
Pensioenen Hypotheken
Aangenaam zeker

Omdat wij altijd onafhankelijk zijn en daarom de beste maatschappij voor u kunnen vinden

Bel 020 663 83 93

Team

We kennen onze klanten. En omdat we in een klein team werken, kennen onze klanten ons ook. Dat werkt heel aangenaam. We stellen ons graag even voor.

 

Willy Smits, de naam zegt het al: sinds 1993 naamgever en de drijvende kracht achter Willy Smits Assurantiën. Willy kent haar klanten en zet zich voor elke klant voor de volle 100% in. Het geeft haar een kick om de onderste steen boven te krijgen, om haar klanten het juiste advies te geven. Of het nu om verzekeringen, pensioenen of hypotheken gaat. Het vertrouwen dat klanten geven, vindt Willy heel bijzonder. Het gebeurt zelfs weleens dat klanten vragen of ze gezellig mee-eet. Willy heeft niet alleen alle mogelijke Assurantie-titels op zak, ze is ook gediplomeerd aerobic instructeur. Ze is dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Ze houdt ook van (klassieke) muziek en zit sinds kort op vioolles. Willy is getrouwd en heeft twee zonen.
Willy Smits 

 

Remco Claasen is verantwoordelijk voor het hypotheek- en verzekeringsadvies. Ooit begonnen bij Postbank Hypotheken maar inmiddels al sinds 1997 werkzaam bij Willy Smits Assurantiën. De korte lijnen en dat je van elkaar weet wat er speelt, zijn voor hem belangrijke pluspunten in het werk. Dat er nooit iemand ziek is, vindt Remco ook bijzonder. Het team staat dus echt altijd klaar voor de klanten. Bij Remco staat het persoonlijk contact hoog in het vaandel. “Je krijgt met zo veel verschillende soorten mensen te maken. Maar het gaat het er altijd om dat je voor elk person de juiste oplossing vindt.” Remco speelt al meer dan dertig jaar voetbal en geeft ook training aan de jeugdelftallen waar zijn zoons in spelen.
Remco Claasen 

 

Jaap Fabriek werkt al sinds 1995 voor Willy Smits Assurantiën. Hij is het vaste aanspreekpunt voor alle verzekerings- en schadevragen. Hij is ook de vertrouwde stem aan de telefoon. Veel klanten hoeven niet eens hun naam te noemen; hij herkent hun stem. Jaap is van huis uit historicus maar kent de verzekeringswereld na al die jaren op zijn duimpje. Het geeft hem voldoening om lastige schadezaken tot een goed einde voor de klant te brengen. In zijn vrije tijd geeft Jaap rondleidingen door Oud-Amsterdam. Zijn vakanties brengt hij graag door in Indonesië, waar zijn vrouw vandaan komt en waar hij zich mee verbonden voelt. 


Aanmelden nieuwsbrief

Waarom Willy Smits?

  • Schade melden

    Bij schade zorgen we voor een snelle afwikkeling.

  • Offerte aanvragen

    Een compleet aanbod voor particulier en zakelijk.

  • Contact

    We staan altijd voor u klaar.